DE LAATSTE LOODJES EN DAN WEG! | WEEKVLOG #90

Maandag en tijd voor een killing work-out samen met mijn man. Dag lieverds en welkom bij een nieuwe weekvlog. Ik heb weer een heerlijke werkdag gehad op kantoor en ik ga samen met Luca, één van mij bonuskids, evenementen afstruinen. De meiden van Reinders zijn er ook bij, dus een gezellige dag. Mijn lieve diertjes moet ik weer even verlaten, want ik ga een leuke reis maken. En natuurlijk neem ik jullie met mij mee. Het is voor mij even goed om uit mijn dagelijkse routine te stappen. Ik heb nog een super leuk item voor jullie! De GO-Smooth nooit meer scheren en niet meer naar een kliniek om het te laten doen! En het bespaart je ook nog eens veel geld. Ik ben erg fan van dit product en ik kan niet meer zonder. Meer informatie over het gebruik van Go-Smooth vind je hier: https://go-smooth.eu/pages/technologie.

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Continue Reading

MIJN EERSTE KEER EEN BH DRAGEN!

Hi lieve allemaal, Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van mijn nieuwe serie ‘Mijn Eerste Keer’. Door middel van deze serie wil ik jullie helpen en laten weten dat jullie echt niet de enige […]

Continue Reading