About me

Laura Ponticorvo

Welkom in mijn wereld en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website die in het teken staat van beauty, fashion, lifestyle & travel.

Mijn naam is Laura Ponticorvo en ben met mijn voorliefde voor zang, dans en theater, afgestudeerd aan de dansacademie Lucia Marthas; Institute for Performing Arts.

Na mijn studie afgerond te hebben, nam ik deel aan de televisietalentenjacht X Factor. Mijn carrière in de schijnwerpers breidde zich uit en veel televisieprogramma’s waaronder ‘Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde’ en ‘Sterren dansen op het ijs’ volgde. Mijn televisie doorbraak zorgde voor een snelle groei op Instagram en na veel vraag van mijn volgers of ik mijn leven met jullie wilde delen, besloot ik om deze avonturen vast te leggen. Ik startte als een van de eerste met het maken van vlogs en blogs, en met succes! Inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik tot een van de grootste Nederlandse influencers behoor. Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot mijn ware passie en inmiddels creëer ik mijn eigen wereld waarin ik jullie dolgraag meeneem!

Naast mijn passie voor vloggen en bloggen, heb ik sinds kleins af aan al een grote liefde voor mode. In 2018 mocht ik van deze passie mijn werk maken door mijn eigen webshop BUYLAU op te starten. Op deze manier deel ik iedere dag mijn favoriete items met jullie. Momenteel wordt de volgende stap in mijn carrière gezet en komt mijn grote droom uit, want ik ben druk bezig met het opzetten van mijn eigen kledinglijn!

In mijn blogs en vlogs neem ik jullie mee naar de leukste feestjes, events, vakantietrips, de werkzaamheden voor mijn webshop BUYLAU, het realiseren van mijn eigen kledinglijn en nog veel meer! Kortom: ik hoef me nooit te vervelen in mijn hectische, maar gezellige leven en deel dit graag met jullie!

Veel lees- en kijkplezier!