AllSecur Pechhulp On Demand!

Hi lieve mensen, super leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Vandaag heb ik een geweldige tip die ik graag met jullie wil delen. AllSecur  Pechhulp On Demand heeft mij benaderd om deze fijne tip te delen met al mijn volgers omdat het jullie en ook mij zoveel geld kan besparen. De titel zegt het eigenlijk al! Wanneer je langs de kant van de snelweg staat met autopech kun je nu via de app van AllSecur On Demand hulp oproepen en je betaald per keer en achteraf met PIN. Je leest het goed! Wanneer je die ene keer autopech hebt?! Dan vraag je om hulp en je betaald voor alleen die ene keer zonder dat je vast zit aan een abonnement waar je jaarlijks voor betaald.

Zo bespaar je ontzettend veel geld. Ik heb de afgelopen 4 jaar geen autopech gehad en betaal toch wel een flink bedrag ieder jaar. Als ik dit nu omreken heb ik dus gewoon een  paar honderd euro weggegooid voor niks! Daarom schrijf ik hier nu over en wil ik jullie laten weten dat het ook heel anders kan. Het geld groeit bij niemand op z’n rug en als we geld kunnen besparen vind ik dat we elkaar daarvan op de hoogte kunnen houden zodat we elkaar helpen!

Mij heb direct een account aangemaakt bij AllSecur Pechhulp On Demand wat volledig gratis is en als ik een keer langs de weg sta met pech kan ik ze via de app oproepen en komen ze me helpen. Vanuit iedere woonplaats komen ze je helpen en niets is te ver!

Je betaalt  €65,- starthulp. €90,- voor reparatie en €120,- voor transport.

Wat een geniale uitvinding! Ik bedank AllSecur voor deze fijne manier  van meedenken en helpen en ik hoop dat ik jullie met deze tip ook wat heb mee kunnen geven vandaag.

Je kunt deze app heel makkelijk gratis downloaden. Klik HIER en maak net als ik gebruik van AllSecur On Demand wanneer je het echt hulp nodig hebt:)

Ik zie jullie morgen weer met een gloednieuwe video.

  • Deze blogpost is gesponsord door AllSecur On Demand.

liefslaura

Kijk ook naar