Image Alt
Laura Ponticorvo
Barbie Inspired Make-Up Look

BARBIE INSPIRED MAKE-UP LOOK

Hallo iedereen. Vandaag heb ik een hele bijzondere make-up look gecreëerd voor jullie. De Barbie Inspired Make-Up Look. Ik wilde een keer wat anders dan normaal, en wilde met kleurtjes werken. Ik heb gekozen voor 2 verschillende tinten blauw voor de ogen, en roze voor de lippen. Heel erg uitgesproken en toen ik deze look had bedacht dacht ik zelf meteen aan Barbie. Als kind had ik zeker tien verschillende barbies en ik was altijd al gefascineerd door hun knappe koppies met prachtige make-up. Vind de look erg fris en jeugdig en erg geschikt voor de lente/zomer.

Ik heb een tutorial opgenomen waarin ik jullie stap voor stap laat zien hoe ik deze make-up look aanbreng 🙂 Zodat jullie met mij mee kunnen doen. Ik heb soort gelijke producten online gevonden waar jullie precies dezelfde look mee kunnen creëren mochten jullie deze kleurtjes niet in huis hebben! Als je op de producten klikt kun je het direct online bestellen! Leuk. Veel succes en veel plezier.

Rimmel_London-Eyeliner-Exaggerate_Waterproof_Eye_DefinerMAC-Mineralize-Mineralize_Rich_LipstickL_Oreal_Paris-Oogmake_up-Superliner_Perfect_Slim


liefslaura