Image Alt
Laura Ponticorvo
TELFORT BERICHT VAN HET JAAR

TELFORT ‘ BERICHT VAN HET JAAR ‘

Hi guys!  Soms mis ik die tijd wel toen we nog geen internet hadden en we brieven naar elkaar schreven. Ik had vroeger zeker 5 pen vriendinnetjes. Missen jullie die tijd niet? Tegenwoordig communiceren we allemaal via Whatsapp, wat natuurlijk super snel en handig is. Maar toch vind ik het minder speciaal. Hoe bijzonder en leuk is het om nu weer is een verjaardagskaartje aan te treffen in je brievenbus wanneer je jarig bent, of een echte ‘Merry Christmas’ kaart in plaats van een appje. Het komt dan echt binnen en het hangt zeker nog een maand in mijn huis. Het is iets heel speciaals geworden omdat het bijna niet meer wordt gedaan.

Nu heeft Telfort een te gekke eindejaarsactie en met deze actie kun je in plaats van een appje,sms’je of mailtje weer eens fysiek een bericht sturen naar de mensen die je lief hebt! Een hele persoonlijke en speciale manier om je vrienden/familie te verassen en dat bijzondere bericht van 2015 zo te vereeuwigen. Via de site ‘Telfort ‘Bericht van het Jaar’ kun je heel makkelijk een lief en dierbaar bericht maken en deze per post laten sturen. Gratis en voor niets en Telfort regelt het allemaal waardoor jij er geen omkijken naar hebt. Ze hebben een prachtig kerst ‘kaartje’ ontwikkeld in de vorm van een hartje, waar de digitale tekst op word geprint. Het kersthart heeft ook nog is een dubbele betekenis, want ze kunnen het kaartje ook nog is ophangen in de kerstboom. Hoe leuk is dat!?

Ik ga zeker voor de kerstdagen een paar vrienden van mij een een bericht van het jaar op sturen met een persoonlijke tekst. Ik heb er zelf 2 ontvangen van mijn beste vriend Alfredo en vriendin Funda. Ik heb dus nu gevoeld hoe het is om zo’n kersthart te krijgen.  Een speciaal moment was dit voor mij omdat we nu in een wereld leven met 4G en wifi overal.

Wil jij nou ook iemand dierbaars verassen speciaal met deze feestdagen? Dat kan! Enige wat je moet doen is naar deze site  https://www.telfortberichtvanhetjaar.nl/ ,  je schrijft digitaal je persoonlijke bericht en het kersthartje word opgestuurd naar je dierbare.

Geloof mij maar, de persoon die het kaartje ontvangt voelt zich echt even heel speciaal. Helaas heb ik nog geen kerstboom staan, maar die ga ik deze week kopen, optuigen en mijn 2 berichten van het jaar erin hangen.

Leuk!

Laat me eventjes in de comments weten of jullie mee doen met deze actie!

 

liefslaura