Birthday Bash Part II

Laura Ponticorvo En Funda Pata Negra Amsterdam

Met het oog op het 00:00 momentje heb ik maandagavond 6 oktober officieel mijn verjaardag gevierd. Met een klein groepje goede vrienden ben ik lekker een hapje gaan eten. Dat vind ik altijd zo gezellig. Ik wist eigenlijk meteen al waar ik wilde eten, want ik heb een lievelingsrestaurantje in Amsterdam waar ik graag zit: Pata Negra in de Utrechtsestraat in Amsterdam.

Kennen jullie Pata Negra? Het is een tapas restaurantje en het is zo gezellig! Er hangt heel veel sfeer in dit restaurant en allemaal verschillende kleine hapjes eten bevalt me wel. Ook dit keer was het er weer super gezellig en ik heb echt een topavondje gehad!

Laura Ponticorvo Verjaardag Pata Negra Amsterdam

We zaten er om 20.00 uur, en we hebben tot 23.00 uur heerlijk aan tafel gezeten met hapjes en drankjes. Daarna zijn we met z’n allen naar het Okura Hotel gegaan, helemaal bovenin op de Twenty Third floor, want daar zit de Twenty Third Bar!

Laura Ponticorvo And Friends Birthday Bash Amsterdam

Laura Ponticorvo And Friends Lift Okura Amsterdam

Eenmaal aan de cocktails was het in no time 00:00 uur en toen gingen al mijn vrienden voor me zingen!!!

Laura Ponticorvo And Friends Lift Okura Twenty Third Bar Amsterdam

Een fantastisch uitzicht over heel Amsterdam, al mijn dierbare mensen om me heen, cocktailtje in mijn hand en verjaardagsfelicitaties, wat een mooi moment. Dat vergeet ik nooit meer! En dan met name door de lieve mensen om me heen die van mij houden. Daardoor voel je je echt rijk, rijk aan liefde en vrienden. Meer heb je eigenlijk niet nodig. En dergelijke kleine momentjes doen je echt realiseren dat je gezegend bent.

We hebben veel gelachen, en we zijn zelfs nog doorgegaan naar een ander secret barretje in Amsterdam tot maar liefst 3.30 uur in de ochtend!

Vrienden, nogmaals bedankt, ik heb genoten! Het was PERFECT!

Credits
Haar en make-up: Alfredo van der Veen
Outfit: Given Fashion

liefslaura

Kijk ook naar