BLACK TIE 2017 WAS GEWELDIG + THUIS TANDEN BLEKEN | Laura Ponticorvo | VLOG #487

Black Tie 2017 is een feit!!! Wat een geslaagd feestje was dat zeg! In deze vlog neem ik jullie weer mee tijdens alle voorbereidingen voor het feest. Fredje doet zoals altijd mijn haar en make-up en het thema van dit jaar is masquerade. Iets heel nieuws en een leuke uitdaging voor Fred om daar een mooie look mee te maken. Ondertussen neemt Ryan jullie mee tijdens de laatste voorbereidingen in de Cruise Terminal waar het feest plaats vindt. Daarnaast heb ik nog een heel leuk nieuwtje voor jullie. Om mijn prachtige avondlook een finishing touch te geven gebruik ik de whitening strips van Smilelab! Pijnloos en super handig voor thuis. Natuurlijk neem ik jullie ook mee naar het feest zelf en zien jullie welke jurken en pakken wij hebben gekozen. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar