Image Alt
Laura Ponticorvo
BLIJ MET MIJN NIEUWE NIKES!

BLIJ MET MIJN NIEUWE NIKES!

Hi guys! Ja jullie zien het goed ūüôā¬†Ook ik heb deze felle oranje-rode Nikes gekocht. Zoals jullie misschien in mijn Valentijn vlog hebben gezien heb ik deze Nikes Alfredo cadeau gedaan voor zijn verjaardag. Toen we in de gave winkel Concrete¬†aan het rond neuzen waren om nieuwe Nikes te scoren voor Alfredo zagen we meteen¬†deze oranje-rode Nikes. Ze vielen ons direct op en het had ook een dubbele lading ivm Valentijnsdag. Rode schoenen op Valentijnsdag vonden we wel grappig haha. Ik ben echt super blij met mijn nieuwe Nikes en ik had ook geen leuke sportschoenen meer terwijl ik het heel erg fijn vind om op platte schoenen te lopen. Het kwam me dus erg goed uit dat we een bezoekje brachten bij ¬†Concrete. Wat me heel erg opviel is dat ze hele exclusieve schoenen hebben die je niet in een normale sportwinkel kunt vinden. Dus houdt jij van leuke en aparte sportschoenen?! Neem dan zeker even een kijkje bij Concrete! Ze zitten in Amsterdam en ook in Den Haag!

In mijn nieuwe outfit post laat ik jullie zien hoe ik sportieve schoenen combineer met casual kleding waardoor je een hele leuke en hippe look cre√ęert. Ik draag een grijze skinny jeans met een leuke crop trui met een kol. Mijn favoriete zwarte faux furr jas en nieuwste handtas zijn van Come Get Fashion. Mijn muts komt uit Rusland en de handschoentjes zijn van Primark

Uiteraard kunnen jullie deze soort gelijke look ook shoppen! Voor de broek HIER en de trui, jas en mooie tas vind je  HIER.

Leuk dat je weer langs kwam op mijn blog. Tot de volgende keer weer!

liefslaura