BOXING STARS! MIJN VOORBEREIDINGEN! | Laura Ponticorvo |

Hi lieve volgers. Het zit erop! Mijn Boxing Stars avontuur. Allereerst wil ik even zeggen dat ik hier zo enorm van heb genoten en dat ik blij ben dat ik deze uitdaging ben aangegaan. Daarnaast zou ik het niet nog eens doen want wat ongelofelijk heftig was dit zeg. Het is een heftige maar vooral een hele mooie sport. Ik heb zes weken keihard getraind om mezelf klaar te stomen voor in de ring. Helaas heeft dit niet het resultaat gebracht zoals ik had verwacht maar ik heb keihard gestreden! In deze video neem ik jullie mee tijdens al mijn voorbereidingen naar het programma toe en kunnen jullie zien hoe ik boks. Ik heb gemerkt dat het zo anders is om in de ring te staan. Tijdens mijn bokslessen ging het enorm goed en trainde ik hard op techniek. In de boksring is hier eigenlijk weinig van terecht gekomen en daar baal ik van! Ik baal van het feit dat ik naar mijn idee niet heb kunnen laten zien wat ik in me heb. In deze video kun je dat allemaal zien en neem ik jullie mee tijdens alle ups en downs. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar