BOYFRIEND TAG | Laura Ponticorvo |

Ohmygod lieve mensen, ik heb samen met Ryan de boyfriend tag opgenomen!! Dit is een hele bekende tag en ik denk dat de meeste van jullie wel weten hoe deze precies in zijn werk gaat. Voor degene die hier misschien nog nooit van hebben gehoord; de boyfriend tag houdt in dat ik allemaal verschillende vragen stel aan Ryan over mij/onze relatie. Dit is de ultieme test om te kijken of hij mij wel echt zo goed kent en hoeveel hij nog weet van het begin van onze relatie! Ben je benieuwd hoe het hem af gaat?? Blijf niet langer hangen en klik snel op de video! De uitkomst is verrassend…. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Super thanks voor het abonneren!

Tot snel.

liefslaura

Kijk ook naar