Image Alt
Laura Ponticorvo

Change your look!

Ik weet zeker dat jij dat ook hebt; een kast vol kleren, en ‘niets’ om aan te doen… ;).
Wat doe je dan? Nee, ik zou het wel willen, niet weer de winkel induiken om wat nieuws te halen. Er zit dus maar een ding op. En voor wie mij inmiddels kent, weet wat ik dan doe. Ik creëer gewoon een totaal andere look door één ding op of af te doen!

Laura Ponticorvo Poncho Gouden Armband

Mijn beige poncho en m’n leren broek. Met mijn bordeaux rode mutsje op ziet er heel winters uit en speels, maar doe ik die af dan creëer je ineens een hele andere look: volwassener, en heel classy.

Ik vind het zo leuk om op die manier te spelen met mijn kleding. Zo raak je nooit uitgekeken op je eigen kleding en zie je er voor de buitenwereld telkens anders uit! 🙂

Laura Ponticorvo Poncho

Vandaag was echt een heerlijk weertje om naar buiten te gaan. Het was super koud maar de zon scheen! Alle blaadjes lagen nog op de grond en er hing een hele mooie sfeer in het park, en dus tijd voor een casual look die perfect past bij dit tijdstip van het jaar. Ik had een heerlijke poncho aan die je kunt bestellen bij HIP.

Je hebt deze poncho in allerlei kleuren en ik heb voor de beige gekozen omdat ik vind dat deze kleur echt bij alles past. Ik draag hem vandaag samen met een leren broek, bordeaux rode schoenen en een bordeux rode muts op mijn koppie. Heel simpel en door het rode mutsje in combinatie met de rode schoenen zie je er helemaal gestyled uit.

Dat vind ik echt super leuk aan de winter, dat we weer mutsjes op kunnen!

Laura Ponticorvo Poncho Leren Broek Zwarte Tas Bos

Laura Ponticorvo Poncho Leren Broek Zwarte Tas Bordeaux Schoenen    Laura Ponticorvo Poncho Leren Broek Zwarte Tas Bos Bordeaux Schoenen

Laura Ponticorvo Poncho Leren Broek Zwarte Tas In Bos

liefslaura