Image Alt
Laura Ponticorvo

CHINUP MASK – ONDERKIN AFSLANKER

Vorige maand liep ik rond als jurylid met nog een aantal andere influencers op de Jaarbeurs Utrecht tijdens de Beautyspot vakbeurs. Ik zat in de jury voor de Bloggers Choice Awards. Wat moesten we precies doen? We moesten de gehele beurs aflopen en kijken naar de nieuwe, innovatieve, originele en goede beauty producten. Ik vond het heel erg leuk om in de jury te zitten want anders was ik nooit tegen zoveel nieuwe gave ‘beauty musthaves’ aangelopen. Mijn ogen vielen al vrij snel op de ‘Chinup Mask’. Ik heb op de stand een praatje gemaakt met de standhouders en zij wisten mij te vertellen dat door dit masker je minstens 2 cm van je onderkin afslankt. Mijn oren begonnen te klapperen omdat ik bij mezelf soms een onderkin spot en daar echt nog niet aan toe ben haha. Toen ik met een twinkel in mijn ogen vertelde dat ik steeds vaker een onderkin bij mezelf spot in mijn video’s, kreeg ik de ‘Chinup Mask’ mee zodat ik het thuis kon uitproberen. Ik was heel erg blij dat ik er eentje mee kreeg naar huis, maar ik wilde het natuurlijk wel eerst zien en dan geloven.

Dus ik heb het ‘Chinup Mask’ getest en tot mijn verbazing hadden de standhouders gelijk. Ik heb me opgemeten met de bijhorende meetlint en van oor tot oor had ik 28 centimeter. Na het masker ongeveer 30 minuutjes opgehad te hebben had ik ineens 26 centimeter. Heb ik mezelf wel goed opgemeten? Hoe kan dit nou? Die vragen gingen door mijn hoofd. Ook ging ik nog een keer opmeten want ik geloofde mijn ogen gewoon niet. Ja hoor, ik heb nu gewoon 26 centimeter met hetzelfde meetlintje van oor tot oor.

Als je het masker aanbrengt en de band strak trekt dan voel je een warm gevoel met een lichte tinteling. Een klein beetje hetzelfde gevoel als je tijgerbalsem op je stijve nek smeert. Het brand niet, maar je voelt gewoon dat het heel heet wordt.

Bijna ongeloofwaardig dat je onderkin daadwerkelijk in centimeters afneemt na het gebruiken van het ‘Chinup Mask’ maar het is echt zo! Ik ben ontzettend verbaasd en heel erg enthousiast over het resultaat. Laten jullie me weten wat jullie hiervan vinden en of het iets voor jou is?!

Ik heb voor alle liefhebbers een speciale kortingscode geregeld. Jullie kunnen vanaf 23-5-2016 t/m 30-6-2016 een korting krijgen van 40% op de aankoop van de Beurs, proef en start pakketten. Gebruik hiervoor mijn speciale kortingscode : laura2016 

Het ChinUp Mask proefpakket kost €49,95 en is te bestellen via chinupmask.nl

Tot morgen.

liefslaura