Image Alt
Laura Ponticorvo

Club Nen!

In het leuke havenstadje Göcek zit een ontzettend heerlijke loungeclub, Club Nen, met prachtig zwembad en heerlijke bedjes en, last but not least, je kan er heerlijk lunchen.

Op de achtergrond hoor je loungemuziek, in de verte zie je allemaal bootjes varen over de zee en jij chillt heerlijk aan het zwembad.

 

Club Nen Turkije Laura Ponticorvo

Club Nen Turkije Laura Ponticorvo Funda

Het ultieme vakantiegevoel en de realisatie dat wij in Nederland er bijna nooit zo bij kunnen liggen, laat je alleen nog maar meer genieten van het moment.

Zo dankbaar dat ik hier een paar dagen ben, en zo intens blij ben ik! Het zonnetje geeft mij toch wel dat extra gevoel van geluk.

Laura Ponticorvo Zwembad Turkije

Ik weet niet zo goed wat het is, maar ik voel me duizend keer beter door het klimaat. We bleven tot 21.00 uur in Club Nen chillen, we gingen voetbal kijken daar, we doken weer het zwembad in, ik ging een soort van late night dutje doen op zo’n kussen. Al met al echt een heerlijke spot om te loungen.

Na een dag heerlijk varen is Club Nen een heerlijke plek als afsluiter van je dag! Zeker een aanrader.

Ik draag voor de verandering een monokini. Normaal ben ik hier geen fan van want dan word je helemaal niet bruin op bepaalde plekken, maar ik was zo verliefd geworden op deze monokini en vooral op de kleur dat ik hem gewoon aan heb gedaan!:)..

Laura Ponticorvo Club Nen Turkije

Deze heb ik gekocht bij de PRIMARK! Superleuke bikini’s hebben ze daar voor de zomer.

Turkije, ik wil nog lang niet naar huis, je bent GEWELDIG, maar helaas, het einde is in zicht!

Het laatste dagje gaat vandaag in en dat wordt smeren als een beest en zonnebakken tot ik er bij neerval!:)

liefslaura