DE PERFECTE KERSTCADEAUTJES #UNBOXING | Laura Ponticorvo

Hi lieve volgers, ik heb weer een leuke unboxing voor jullie! Deze keer in samenwerking met The Body Shop. Zoals jullie weten ben ik groot fan van The Body Shop en dit komt vooral doordat zij zich richten op dierproefvrije producten. Daarbij steunt The Body Shop ieder jaar een goed doel en heeft het dit jaar te maken met de natuur. In de unboxing vertel ik jullie hier meer over! Klik voor meer informatie HIER. Ik laat jullie de nieuwste kerstcollectie zijn die vanaf nu te koop is in de winkels! Het zijn weer geweldige pakketen. Van adventskalenders tot cadeautjes voor in de kerstboom, The Body Shop heeft het allemaal! Ze zijn zo creatief in het bedenken van pakketen, ik word er vrolijk van! Shop je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar