Image Alt
Laura Ponticorvo

DISNEYLAND PARIJS MET DE FAMILIE | Laura Ponticorvo | VLOG #319

Hoi lieve mensen,

In de vlog van gister hebben jullie mijn roadtrip kunnen zien naar Disneyland Parijs!! Ik ben er denk ik zo’n 17 jaar geleden voor het laatst geweest dus ik ben super excited! We zijn in totaal met z’n 14en! De hele familie is mee, mijn ouders, mijn broers uit Frankrijk met hun gezinnetje en Ryan met zijn kinderen! Dit komt eigenlijk vrij weinig voor aangezien iedereen heel ver uit elkaar woont. Ik ben daarom super dankbaar dat we dit leuke weekendje met z’n alle kunnen zijn vol gezelligheid en liefde! We betreden ’s ochtends vroeg het park en bezoeken onder andere de Space Mountain, Peter Pan Flight en de welbekende disneyparade met alle disneyfiguren! ‘S avonds eten we in een heel leuk restaurant waar het lijkt alsof je midden in de jungle zit! Super leuk voor die kids. Wij overnachten in Disney’s Sequoia Lodge net buiten het park. Ideaal want via Disney Village loop je zo het park in. Wij hebben een onvergetelijk weekend gehad. Kijk je mee?

Mijn moeder is een hobby fotoograaf en heeft zich enorm uitgeleefd tijdens ons weekendje. Ze vindt het heel erg leuk om foto’s te maken en dan is Disneyland Parijs echt de perfecte locatie! Het is zo mooi en het voelt echt alsof je in een sprookje leeft.  Wij zijn heel erg blij met de super scherpe mooie foto’s! Bedankt mam!


Vond je deze video leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je hier!

Super thanks voor het abonneren!

Morgen staat er weer een gloednieuwe vlog online!

Tot morgen.

liefslaura