EEN ZWARE PERIODE ACHTER DE RUG | Laura Ponticorvo | WEEKVLOG #60

Hi Lieverds, in deze vlog kunnen jullie zien hoe de dagen na mijn bokswedstrijd eraan toe gaan. Ik merk toch dat dit niet niks is geweest en best wel veel impact op mij heeft gehad. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Ik had best wel veel last van spierpijn en merkte dat ik het continu aan het herbeleven was in mijn gedachte. Natuurlijk gaat het leven gewoon door en is het weer tijd om lekker te shooten voor BUYLAU! De kinderen zijn er dit weekend ook en gaan we lekker een dagje naar Den Haag om te shoppen. Zo’n leuke stad! Net even iets rustiger dan Amsterdam maar toch gezellig. Zondag is het tijd voor een bokswedstrijd! Maar wees niet bang, ik ga deze keer niet de boksring in! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar