Image Alt
Laura Ponticorvo

FABULOUS TWINNING

Hee lieverds,

Vandaag heb ik weer iets leuks wat ik graag met jullie deel. We hebben namelijk een nieuw item van BUYLAU! En niet zomaar een nieuw item! Het gaat om de ‘Fabulous Twinning’ en zoals de naam het al zegt gaat het om een two piece! Hoe leuk is dat?! Aangezien ik veel enthousiaste reacties heb ontvangen op mijn vorige blogpost ‘the perfect party dress’ leek het mij leuk om dit vast te houden en meerdere items met tips en tricks met jullie te delen.
Deze mooie set bestaat uit een heerlijke velvet flared broek en een velvet top. De top heeft lange mouwen en een col waardoor het een heerlijk item is voor de koude dagen. De set heeft een goud glitter detail waardoor de outfit perfect is voor bijvoorbeeld oud en nieuw of voor een andere feestelijke gelegenheid!
Wat ik zo fijn vind aan een two piece is dat je eigenlijk drie verschillende outfits hebt! Je kan de ‘Fabulous Twinning’ als set dragen, maar je kan de flared broek ook super leuk combineren met een dikke trui of juist een mooie blouse. Daarnaast kan je de top combineren met een stoere broek of juist een rokje! Je kan dus eigenlijk eindeloos combineren met dit heerlijke setje!

Je kunt de two piece HIER shoppen!

Wat vinden jullie van een two piece? Ik ben erg benieuwd en lees graag jullie reacties!