Image Alt
Laura Ponticorvo

FESTIVAL FRIDAY LOOK II

Hai iedereen. Het is alweer tijd voor mijn 2e festival look! Zoals beloofd zal ik iedere vrijdag een nieuwe festival look showen op mijn blog om jullie wat inspiratie te geven aangezien het festival seizoen alweer in volle gang is! Ik zelf ga zondag 29 mei naar Eastville festival! Wie komt ook?

Dit keer heb ik voor een spijkerbroekje gekozen met een leuke gele top! Ik maak de outfit helemaal af met mijn nieuwe vest van Coachella By H&M. Het is op het moment echt mijn favoriete item en ben hier zo ontzettend blij mee. Dit vest maakt elke outfit helemaal af en het staat werkelijk waar bij alles. Mijn lievelingsboots van Timberland maken dit festival fitje meteen wat stoerder en deze boots zitten zo ongelooflijk lekker! Geloof me, hier kun je de hele dag op dansen!

Zoals je ziet heb ik echt een typisch festival kapsel. Het is een invlecht met een zigzag scheiding en een soort van bloem(vlecht)op mijn achterhoofd. Natuurlijk heb ik dit niet zelf gemaakt maar mijn lieve Fredje met z’n gouden handjes. Ik vind dit kapsel heel erg geschikt voor festivals. Het hangt niet in je gezicht en het ziet er ook nog heel erg leuk uit. Met dit kapsel kun je de hele dag dansen zonder na te hoeven denken hoe je haar zit. Love that! Thank you Fredje.

Ik hoop dat ik jullie met mijn 2e festival look weer een beetje heb kunnen inspireren. Het spijkerbroekje heb ik ooit gekocht bij River Island, de top, het vest en de kettingen/ringen zijn van H&M. Het horloge is van Daniel Wellington. Zonnebril van Come Get Fashion en de clutch is van Straatstijl. Mijn lange lokken zijn de festival clip-ins van Real Hair Online.

Ik kan niet wachten op volgende week wanneer ik hopelijk met deze look sta te dansen onder de warme zon op Eastville!

Zie jullie morgen weer met een gloednieuwe video! Fijne avond iedereen.

liefslaura