Image Alt
Laura Ponticorvo

FESTIVAL SEIZOEN IS BEGONNEN!

Hoi iedereen. Wat super leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik een outfit post voor jullie in de sferen van festivals! Het festival seizoen is al begonnen en ik zelf kan niet wachten om weer een paar af te struinen met Fredje. Dansen in het gras onder de brandende zon! Ik ben wel echt een festival ganger geworden de afgelopen jaren en heb de aller leukste herinneringen aan sommige festivals.

Vanuit jullie heb ik super veel de vraag voorbij zien komen of ik nog leuke outfit tips heb speciaal voor festivals. Natuurlijk heb ik die en het leek me daarom ook leuk om iedere vrijdag een nieuwe festival look op mijn blog te plaatsen zodat ik jullie hopelijk wat kan inspireren. Festival Friday 💫

De gehele outfit heb ik geshopt bij H&M. Ze hebben op het moment een hele leuke collectie van Coachella. Ik keek m’n ogen uit en kreeg nog meer zin in alle festivals die er komen gaan.

Ik draag zoals jullie kunnen zien 2 kettingen over elkaar. Dat is een leuke tip die ik jullie wil meegeven. Ik combineer vaak meerdere drukke kettingen bij elkaar en dan krijg je een heel leuk effect.

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren met mijn eerste festival look.

leuk dat je langskwam en hopelijk tot de volgende keer.

liefslaura