Fluffy en Bobje…

Ken je dat? Sinds ik mijn haar in een bobje geknipt heb vind ik zoveel outfits ineens weer veel leuker staan. Zo heb ik een heel aanwezig bol fluffy jasje aan dat ik met mijn korte frisse bob ineens weer superhip vind staan.

Met mijn lange haar in had ik het gevoel dat het al heel snel too much werd. Ook omdat het jasje al zo aanwezig is, en als je dan ook een gigantische bos haar hebt vind ik het gewoon te veel.
Ik ben wel superblij dat ik mijn haar heb geknipt. Ik heb nu ook zonder zonder mijn clip-ins in echt een coupe en, een coupe als ik mijn clip-ins in heb. 😉 Dus, ik kan lekker afwisselen.

Laura Ponticorvo Korte Bob LineLaura Ponticorvo Bob Line

Ik heb heel veel reacties van meiden gekregen op Facebook dat ze ook hun haar hebben geknipt tot een bob. Wat vind ik dat gaaf zeg, dat jullie mij als voorbeeld kiezen. Ik ben echt trots.

Superleuk dat we elkaar zo kunnen inspireren en dat iedereen uiteindelijk of met zijn nieuwe coupe of outfit helemaal blij is!

Laura Ponticorvo Blij Met Kort Haar

Het jasje heb ik vorig jaar op de Kinkerstraat heb gekocht, dus die is niet te vinden online, maar op boohoo.com worden er ook zulke jasjes verkocht, want zulke jasjes blijven altijd wel bestaan.

Ik draag een zwarte high waist broek met een licht bloesje en een paar van mijn lievelingsschoenen van Yves Saint Laurent met een donkerbruin hakje. Ik ben helemaal gek op het modelletje van dit schoentje.

Laura Ponticorvo Boohoo.com Fluffy En BobLaura Ponticorvo Bruine Yves Saint Laurent Schoenen

Deze schoenen zijn ook van vorige winter, maar Yves Saint Laurent behoudt altijd dezelfde vorm van hak en schoen. Ik heb dit schoentje tijdens de sale op de kop weten te tikken, want anders vind ik ze veel te duur!

Laura Ponticorvo Yves Saint Laurent Schoenen

Ik combineer een opvallende fel oranje tas van de Zara bij dit fitje. Deze tas draag ik altijd in de winter, en juist niet in de zomer want geloof het of niet maar in de zomer valt die niet op en zegt niemand wat over deze tas. En elke winter als ik hem draag vinden mensen deze tas geweldig.

Laura Ponticorvo Oranje Tas Zara

Dat is meteen een leuke tip. In de winter een opvallend fel zomerkleurtje als tas of sjaal of als schoen dragen, dan valt het erg op en maakt het je outfit echt speciaal.

Mijn zonnebril is van een nieuw leuk merk: WOOW. Lekker jaren-80, al zeg ik het zelf.

Ben benieuwd wat jullie van deze look vinden!

liefslaura

 

Kijk ook naar