Image Alt
Laura Ponticorvo

FOTOSHOOT MET GRAZIA! | Laura Ponticorvo | VLOG #355

Hi people,

Ik ben blij!! En weet je waarom?! Mijn broer met zijn vrouw en kinderen komen logeren! Super leuk! Heerlijk altijd om mijn familie weer te zien en vooral mijn nichtjes. Ik houd zo van kinderen. Wel moet ik overdag eventjes weg. Nouja eventjes…. de hele middag! Ik heb namelijk weer eens een fotoshoot. Super tof! Ik doe dit samen met vier andere vloggers; Monica, Mascha, Noor en Teske. De shoot is samen met het leuke tijdschrift GRAZIA dus het wordt heel tof. Het is een shoot in het thema van de jaren 90 en zo worden we ook gekleed. Een witte blouse en Peter Lindbergh kapsels horen daar echt bij! Heel leuk om terug te gaan in de tijd en ons precies zo te kleden als de supermodellen in die tijd. Na deze gezellige middag rijd ik weer naar huis. Thuis aangekomen word ik warm verwelkomd door mijn lieve familie. We bestellen lekker chinees en brengen de avond met z’n alle door. Ik houd ervan! Kijk je mee?

Vond je deze video leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Super thanks voor het abonneren!

Morgen staat er weer een gloednieuwe vlog online!

Tot morgen!

liefslaura