Gek op bloemen

Laura Ponticorvo River Island Floral Hair Band

Mijn eerste volle dag in Turkije was heerlijk. We hebben de hele dag heerlijk aan het zwembad gehangen en ik heb al een lichtbruin goud kleurtje:) Gisteravond zijn we naar Dalyan gegaan, een schattig plaatsje vlak bij Dalaman, waar we heerlijk op een terras hebben gezeten en wat hebben gegeten. Ik heb voor dat we vertrokken richting Dalyan toch snel wat foto’s gemaakt in de prachtige tuin.

Ik ben helemaal gek op bloemen! Niet alleen de geur maar ook de kleurtjes, ik word er altijd zo vrolijk van. Zelf had ik vandaag een kleurrijk jurkje aan, en heb ik ook bloemetjes in mijn haar gedaan, en zo vond ik het leuk om wat foto’s te maken van mijn outfitje in de mooie tuin.

Laura Ponticorvo Oranje Jurk Boohoo

Oranje Jurkje Boohoo Laura PonticorvoOranje Jurk Boohoo Laura Ponticorvo
Ik heb een oranje jurkje aan van Boohoo. Kennen jullie dat?

Dat is een ontzettend leuk merk! Alles is online verkrijgbaar en zo ontzettend leuk. Voor ieder wat wils bij Boohoo. Van kleurrijke jurkjes, zakenpakjes en stoere of sexy jeans, tot whatever u are looking for! Ik ben er helemaal gek van!

Funda En Laura Ponticorvo In TurkijeLaura Ponticorvo En Funda In Turkije

Laura Ponticorvo En Funda Gek Op Bloemen

Dit oranje jurkje is al niet meer verkrijgbaar op Boohoo.com, maar dat is nou juist het leuke van dit merk. Iedere dag komen er maar liefst 100 nieuwe artikelen bij en allemaal in een beperkte oplage!

Je bent dus altijd uniek bij Boohoo!!!

Mijn bloemetjeshoofdbandje heb ik gekocht bij de River Island, en het is pure toeval dat dit precies dezelfde kleur is als mijn jurkje:) Met mijn lange clip ins van 22 inch van Real Hair Online, en deze rood/oranje look voelde ik me helemaal een Spaanse Latina:)..

River Island Bloemen Hoofdband Laura PonticorvoRiver Island Floral Hair Band Laura Ponticorvo

Laura Ponticorvo River Island Floral Hair Band

Laura Ponticorvo Spaanse Latina

Morgen ga ik een heerlijke boottocht maken en we gaan allerlei mooie baaitjes opzoeken! Dus er komt snel een post aan met mooie Turkse tips!

Voor nu trek ik snel mijn bikini aan en neem ik een duik in het zwembad!

liefslaura

 

Kijk ook naar