GEWELDIGE KERSTCADEAUTJES BIJ DOUGLAS! | Laura Ponticorvo | UNBOXING

Hoi lieve mensen,

Ik heb vandaag een speciale kerstcadeautjes-video voor jullie! Deze video is in samenwerking met de Douglas. Ik mocht van de Douglas een aantal cadeaus uitkiezen die ik dan weer cadeau kan geven aan de geliefde om mij heen! December is een leuke maar moeilijke maand en eigenlijk zijn producten van de Douglas altijd leuk! Ze zaten allemaal al heel mooi ingepakt maar heb ze speciaal voor jullie uitgepakt zodat ik ze stuk voor stuk kan laten zien en hopelijk kan ik jullie hiermee een beetje op leuke ideetjes brengen. Van facegels tot lippenstift en noem maar op! En ik denk dat ik drie van mijn kijkers heel blij kan maken. Ik ga namelijk drie lippenstiftjes weggeven aan jullie! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een comment achterlaten onder de video met de rede waarom jij dat lippenstiftje wilt hebben. Dan ga ik een selectie maken van de winnaressen en laat ik jullie persoonlijk weten wie er heeft gewonnen. Ik wens iedereen alvast een hele fijne kerst toe met veel liefde en gezelligheid en wie weet ligt volgende week een van de lippenstiftjes bij jou op de deurmat! Check snel de video!

Vond je deze video leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je hier!

Super thanks voor het abonneren!

Morgen staat er weer een gloednieuwe vlog online!

Tot morgen.

liefslaura

Kijk ook naar