Image Alt
Laura Ponticorvo
MEGA UNBOXING CHRISTMAS PRESENTS

GIGA UNBOXING CHRISTMAS PRESENTS

Hi everyone,

De feestdagen zitten er weer aan te komen en dat betekent niet alleen bij elkaar komen om te eten, maar ook je vrienden, familie, collega’s en geliefde verwennen met cadeaus! Ik kijk er altijd zo naar uit. Ik houd er ontzettend van om andere blij te maken met leuke cadeaus. Alleen komt er bij mij altijd zoveel stress bij kijken! Elk jaar weer sta ik een dag van tevoren (ja, ik stel dat soort dingen altijd uit) in de Amsterdamse winkelstraat midden in de enorme drukte, met volle tassen in mijn handen en pijn aan mijn voeten! Wat ga je kopen, wat is je budget, wat is zijn/haar smaak, is de verpakking wel leuk, is het origineel?! Ik vind het zo lastig. Het belangrijkste aan een cadeau vind ik de uitstraling. Iemand moet meteen denken; Ja, dit wil ik openmaken!

Maar dit jaar is het anders. Mijn cadeautjes heb ik eigenlijk al binnen en het voldoet aan álle eisen. Ik heb een onwijs gaaf pakket mogen ontvangen van The Body Shop met alleen maar leuke gifts voor de feestdagen! Van scrubs tot maskers, parfums, bodylotion, gezichtsverzorging en noem maar op. Het is betaalbaar, voor ieder wat wils en de verpakkingen zijn zó leuk! Ik weet zeker dat ik mijn familie en vrienden hier ontzettend blij mee ga maken. Wil jij de cadeaus lekker vanuit huis bestellen omdat je de kou niet in wilt? Dan kan je ze ook HIER bestellen.

MEGA UNBOXING CHRISTMAS PRESENTS

Het allerleukste wat ik thuisgestuurd heb gekregen is toch wel de advent kalender. Er zijn dit jaar 3 soorten, de classic, deluxe en de ultimate kalender. In de advent kalender zitten mini-pakketjes met in elk een leuk product. Om de paar dagen maak je er eentje open en zo heb je aan het einde van de maand een reeks aan The Body Shop producten! Je kunt deze natuurlijk ook ONLINE bestellen.

MEGA UNBOXING CHRISTMAS PRESENTS

Ik persoonlijk ben groot fan van The Body Shop. Niet alleen omdat het hele fijne producten verkoopt maar ook omdat The Body Shop eigenlijk het hele jaar door goede doelen steunt. Ook dit jaar weer steunen zij met kerst een goed doel waar ik volledig achter sta! Het bio-bruggen project. Met elk verkocht pakketje wordt 1M2 van het regenwoud hersteld.

GIGA UNBOXING CHRISTMAST PRESENTS

Met het kopen van een leuk pakketje bij The Body Shop maak je iemand in jouw directe omgeving blij, maar je maakt ook een stukje natuur heel blij! De cadeaus hebben dus eigenlijk een beetje een dubbele betekenis en dit zorgt ervoor dat ik toch sneller naar The Body Shop zou gaan dan naar een andere cosmeticawinkel. Zelfs de papieren tassen en cadeauverpakkingen zijn handgemaakt voor een community in Nepal!

MEGA UNBOXING CHRISTMAS PRESENTS

Ik ben ontzettend blij met de spullen die ik toegestuurd heb gek regen en hoop dat ik een beetje cadeau-stress bij jullie weg heb genomen! Ik wens jullie alvast fijne feestdagen!

 

liefslaura