Grey Look

Nu de winter eraan komt en het echt al kouder begint te worden merk ik aan mezelf dat ik sneller donkere kleuren aantrek. Ik heb in deze post een hele reeks met foto’s waarin ik een leuk stoer winter outfitje laat zien, en heel simpel om zelf te creëren.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Mijn zomer kleurtje is volledig weg, dus leuke felle kleurtjes staan me nu ook minder mooi vind ik, en ik merk dan elke winter weer dat ik meer zwart-, grijs- en bruintinten draag.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Geen probleem hoor, ik vind het ook wel weer wat hebben. Het past bij het winterseizoen, en zo zie je er elk seizoen ook weer anders uit. Dus voor nu, voor jullie, mijn typische herfst-/winterlook.

Ik vind zo’n lang vest ook echt wat hebben. Je kan hem leuk over een jurkje met maillot dragen en laarzen, maar ook zoals ik op de foto, op een broek met een leuk shirtje en platte schoenen.

SONY DSC

Ik draag een lang vest van de ZARA waar ik werkelijk in woon. Je kan hem overal op dragen en het zit zo lekker.

Ik vind de look dan gelijk een beetje hipster, wat ik best leuk vind op z’n tijd.

Op mijn shirtje staat No Saint Without Sinners en dit shirtje is van Missy Taylor en ik heb een simpele zwarte skinny broek aan met stretch van Supertrash.

 

De stoere bergschoenen die ik aan heb heb ik ook bij de Zara gekocht. Ze zitten ontzettend lekker, er zit een heerlijke vering in de zolen, en ik vind ze door dat bordeauxrood echt fashion. Ze zijn ook echt geweldig bij een donkere spijkerbroek!

Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn platte bergschoenen en ik weet zeker dat ik er deze winter vaak op ga lopen!

Voor de verandering, want ik draag altijd lang los haar, heb ik van de helft van mijn haar een knotje gemaakt. Ik zag het laatste bij een paar meisjes en ik vind het zo hip staan, dat ik het maar ging proberen bij mezelf. Er zit natuurlijk wel een stukje bij van Real Hair Online. 😉

Wat vinden jullie ervan? Ik vind het heel leuk!

liefslaura

 

Kijk ook naar