HET VERHAAL ACHTER MIJN TROUWJURK! 👰🏻💍💕| Laura Ponticorvo

Hoi Lieve volgers, ik heb weer een extra video voor jullie. In deze vide overtel ik jullie het verhaal achter mijn trouwjurk. Voordat ik ging trouwen heb ik jullie meegenomen tijdens mijn zoektocht naar de perfecte trouwjurk. In die video’s heb ik natuurlijk verborgen gehouden wat mijn daadwerkelijke jurk zou worden zodat dat nog een verrassing bleef. In deze video laat ik jullie zien wat mijn reactie is op de Ook de reactie op mijn echte trouwjurk en het traject hiervan heb ik vastgelegd. In deze video zien jullie hoe ik steeds weer opnieuw mijn echte trouwjurk pas en wat mijn reactie hierop is! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar