Image Alt
Laura Ponticorvo

HIER WAS ER NOG NIKS AAN DE HAND! | Laura Ponticorvo | VLOG #369

‘S ochtends heb ik een meeting samen met Ryan! Er zitten weer hele leuke dingen aan te komen dus houdt alles van mij goed in de gaten! We ontbijten meteen daar en vervolgens rijd ik door naar Delia Skin Clinic. Ik ben daar al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandelingen en vandaag ben ik weer aan de beurt. Ik krijg de behandeling ‘microdermabrasie’. Deze behandeling zorgt ervoor dat al je dode huid lagen verdwijnen en uiteindelijk groeit daar vanzelf weer een hele mooie nieuwe stralende huid voor terug! Ideaal als je last hebt van bijvoorbeeld acne, pigmentvlekken of zichtbare poriën. Dan is het tijd om naar huis te gaan want ik verwacht een hele leuke bezorging. En deze keer is het geen make up of kleding, maar het zijn planten!! Planten vind ik altijd heel leuk voor in huis en zorgen voor meer leven en sfeer! De planten zijn van Ogreen en ik vertel jullie een heel interessant weetje wat waarschijnlijk velen van jullie nog niet weten… Kijk je mee?

Vond je deze vlog en leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Super thanks voor het abonneren!

Tot snel.

liefslaura