Image Alt
Laura Ponticorvo
Laura Ponticorvo High Waist Bikini

High waist bikini

Nog even voordat het weekend echt van start gaat nog leuk nieuws over mijn tripje naar Ibiza! Ik heb namelijk de uitvinding gevonden voor meiden die niet zo blij zijn met hun buikje (zoals ik) ;(, namelijk een high waist bikini.

Primark Pin Up BikiniPin Up Bikini Primark

Laura Ponticorvo High Waist Bikini

Zo’n high waist bikini doet me doet denken aan de pin up tijd van vroeger! Hoge broekjes, je zou denken alles behalve sexy omdat het je hele buik bedekt, maar ik vind het zo ontzettend sexy!

Laura Ponticorvo Ibiza High Waist BikiniHigh Waist Bikini Laura Ponticorvo Ibiza

Ik had het gekocht maar had absoluut nog geen idee of ik het wel zou dragen op het strand, want je wilt toch ook wel een bruine buik krijgen door de zon, maar mijn vakantie in Ibiza heeft mij laten weten dat ik me duizend maal beter voel met deze bikini dan met al die lage modelletjes.

Ik vind namelijk dat ik echt zo’n klein vetje heb aan de onderkant van mijn buik, en wat ik ook doe, dat vetje blijft altijd!

Laura Ponticorvo Les Figueritas

High Waist Bikini Laura Ponticorvo

Ik heb het maar geaccepteerd en noem het mijn Laura vrouwenbuikje haha. Maar toch, met dit pin up broekje zie je het hele vetje niet!

Dat is dus de geweldige oplossing voor iedereen die last heeft van dat kleine buikje zoal ik! Koop een hoog bikinimodel en je voelt je super fijn op het strand!

Maar, ook al heb je een mega mooie strakke gespierde buik, kan het ook fantastisch staan! Het staat extra schattig vind ik!

Maar wauw wat een uitvinding is dit voor mij! Ik ga op jacht naar veel meer van dit soort bikini’s want hier word ik erg gelukkig van!

Laura En Mandy Blauwe Bikini

Laura Mandy En CillLaura En Mandy Lachen Ibiza

Je ziet, ik heb ook mijn onzekerheden net als iedereen! Ik denk dat het een typische vrouwending is! Maar heyyyy, als we het op deze manier kunnen oplossen dan zijn we al een heel end!

De foto’s zijn genomen in Les Figueritas, en de twee prachtige meiden bij mij op de foto zijn mijn vriendinnetjes Cill en Mandy!

Mandy En Laura Les Figueritas

Laura Cil En Mandy

High Waist Bikini Laura En Mandy

Laura Ponticorvo En Mandy High Waist Bikini

Ibiza bedankt voor de vier fijne dagen! En voor nu zeg ik: WEEEEEEEKEND BABY!!!!!!!!!!!

liefslaura