HOME DECORATIE UNBOXING | Laura Ponticorvo | RIVIERA MAISON

Yeahhh!!! Ik heb weer een unboxing video voor jullie. Deze keer van Riviera Maison, mijn favoriete winkel voor interieur design. De trouwe kijkers zullen vast wel weten dat ons voorhuis is ingericht door Riviera Maison en vandaag laat ik de nieuw geshopte items zien. Ik ben nog steeds zo tevreden over de meubels. De kwaliteit is goed, de meubels zijn leuk en ze verkleuren niet. Ik vind het leuk om mijn huis steeds opnieuw een beetje aan te passen zodat ik telkens een nieuw en fris gevoel heb thuis. Ik hoop jullie weer te inspireren op het gebied van styling en wens jullie veel kijkplezier. Natuurlijk heb ik weer een kortingscode voor jullie kunnen regelen van maar liefst 20%! Kijk snel op de website www.rivieramaison.com Veel kijkplezier!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar