HYSTERISCHE DAG MET FRED VAN LEER | Laura Ponticorvo | SAY YES TO THE DRESS VIPS

Hoi iedereen, zoals jullie misschien wel hebben gezien op tv heb ik meegedaan aan het TLC programma ‘Say Yes To The Dress’ waarin ik opzoek ga naar mijn jurk voor het feest in Nederland. Dit feest gaan wij vieren als we een jaar getrouwd zijn en gaan we groots aanpakken! Dit wordt een feest speciaal voor al onze vrienden, familie plus aanhang, zakelijke kennissen, oude schoolgenoten en noem maar op. Ik neem mijn vriendinnen en Fredje mee om de jurken te beoordelen en laat jullie zien hoe het er BACKSTAGE aan toe gaat! Zo zien jullie het ook van een andere kant. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar