Ibiza here I come

Laura Ponticorvo Paardenstaart Groen-Witte Trui

Hi iedereen, vandaag is de dag dat ik naar Ibiza vlieg. Ik ga even vier dagen op vakantie naar het prachtige eiland en ik zal daar heel veel foto’s maken en volgende week zal ik alles over mijn avontuur posten, ooooohhh, ik kan niet wachten…

Ibiza here I come!

Voor nu heb ik een post voor jullie van een leuke fashionlook, IN EEN JURKJE!

Ik ben vaak wel stoer gekleed, echt wat bij me past. Stoer met een tikkeltje sexy en lekker casual. Jurkjes draag ik wel, maar dan vaak als ik uitga, en al doe ik het niet vaak overdag, ik vind het echt wel leuk om een jurkje te dragen.

Dit jurkje wat ik op deze foto’s aan heb kan je heel makkelijk overdag aan, met een pump maar je zou het ook kunnen dragen met een stoere laars.

Ik draag hem met open pumps en de kleur groen komt weer terug in het jurkje. Ik heb er vandaag een wit colbertje op gedaan, maar je kan er ook een zwarte op doen vind ik.

Ik vind door dit jurkje dat de foto’s best fashion en serieus zijn geworden! Vond het super leuk om te zien want ik had nog niet zulke foto’s. Zo zie je maar wel dat je outfit de hele sfeer van de look een foto bepaalt.

Ik heb een losse zijwaartse vlecht in en draag mijn lievelingskleurtje lippenstift van MAC VEGAS VOLT.

Hoop dat jullie het leuk vinden!:)

Ibiza Here I Come

Laura Ponticorvo Groen-Wit Zara Jurkje Paardenstaart

Ibiza Here I Come Laura Ponticorvo

Laura Ponticorvo Groen-Wit Zara JurkjeLaura Ponticorvo Groen-Wit Zara Jurkje Wit Colbert

Laura Ponticorvo Groen Zara Jurkje

River Island Groene Pumps

Laura Ponticorvo Ibiza Here I Come

Laura Ponticorvo Groen-Wit Zara Jurkje Wit Colbert Tas MoschinoLaura Ponticorvo Tas Moschino Groen-Wit Zara Jurkje Wit Colbert

Laura Ponticorvo Paardenstaart Groen-Wit Zara Jurkje

liefslaura

CREDITS
Jurkje en Colbert: ZARA
Tas: MOSCHINO
Schoentjes: RIVER ISLAND
Fotografie: Alfredo van der Veen

 

Kijk ook naar