JFK Greatest Man Awards 2014

Laura Ponticorvo Babette Van Vugt JFK Greatest Man 2014

Hi. Ik was afgelopen zaterdag aanwezig bij de JFK Magazine Greatest Man awards, en wat voelde ik me vereerd dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. De uitreiking van een dergelijke prijs, zul je begrijpen, is natuurlijk een groots evenement. En om er een avond om nooit te vergeten van te maken was alles uit de kast gehaald.

Het was een gala-avond, dus chic gekleed, de vrouwen in galajurken en de mannen in pak, je keek je ogen uit. Het werd gehouden in de Harbourclub Amsterdam. Op zo’n locatie mag je wat verwachten en inderdaad, we werden verwend met een heerlijk 3-gangen menu. Alvorens ‘aan te schuiven’ werden we voor de entree ontvangen door een geweldige rode loper met persfotografen.

NLD/Amsterdam/20141108 - Inloop JFK Greatest Man of the Year 2014 award, Laura Ponticorvo

NLD/Amsterdam/20141108 - Inloop JFK Greatest Man of the Year 2014 award, Laura Ponticorvo

Binnen hebben we mogen genieten van een photobooth, voor wat onderonsjes en lol samen, entertainment, optredens, gezellig netwerken en last but not least natuurlijk de prijsuitreiking van JFK Greatest Man 2014.

NLD/Amsterdam/20141108 - Inloop JFK Greatest Man of the Year 2014 award, Laura Ponticorvo en vriendin Babette van Vugt

Ik had mijn vriendinnetje Babette meegenomen, en we hebben samen van deze avond genoten. We zaten op het puntje van onze stoel en de spanning werd echt opgevoerd, wie o wie zou de JFK Greatest Man 2014 worden?

NLD/Amsterdam/20141108 - Inloop JFK Greatest Man of the Year 2014 award, Laura Ponticorvo en vriendin Babette van Vugt

Niemand minder dan Humberto Tan is het geworden, en dat is hartstikke verdiend! Wat is het toch een topper en wat doet hij het allemaal goed. Ik kijk echt op naar hem, je kan zoveel van hem leren!

IMG_2045

Nadat ik met Humberto samen in de Dino Show heb gezeten is het echt een goede vriend geworden en ook dit succes gun ik hem van harte. Ik ben apetrots en superblij voor hem! Welverdiend!

Na de verkiezing hebben we nog mogen genieten van een heerlijk dessert en een veiling, en na de veiling was het tijd voor de afterparty, waar iedereen heerlijk de voetjes van de vloer kon doen, party time!!!

Babette en ik hebben de avond extra feestelijk afgesloten. Sinds mijn verjaardag nemen we namelijk steeds ballonnen (met lachgas) mee naar buiten (hihi). In sommige discotheken met speciale feesten zweven ze rond in de club. Het slaat eigenlijk helemaal nergens op, maar we vinden het zo grappig en nu is het echt een onderons grapje.

In de Harbourclub werden (heel leuk bedacht trouwens) de tafels aangegeven met ballonnen in de vorm van een nummer, en die ballonnen zaten aan de tafel vast. Wij zaten op tafel 30 trouwens! Aan het einde van de avond haalden ze alle ballonnen weg, maar we hadden ze gespot in de hoek van de voorhal.

Omdat ze toch diezelfde avond worden vernietigd, vonden we het ok om er een paar mee te nemen. Babette heeft nummertje 20 meegenomen, dus 2 ballonnen, een 2 en een 0, want dat is haar leeftijd, en ik heb nummertje 7 meegenomen. Dat is mijn geluksgetal!

IMG_2055

Kan je het je voorstellen, wij samen in het donker, de Harbourclub uit met onze rode ballonnen… Nu hangt my lucky number 7 in mijn woonkamer! Kan ik nog even nagenieten van een FANTASTISCHE avond.

JFK Greatest Man! Je was ontzettend leuk en gezellig. Tot volgend jaar!!!!

Credits
Jurk: BOOHOO.COM

liefslaura

Kijk ook naar