KERST CADEAUTJES UITPAKKEN! | Laura Ponticorvo | VLOG #329

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik een kerstvlog voor jullie! Ik vier tweede kerstdag lekker thuis met Ryan, Luca en Fredje. We beginnen de dag met een heerlijk ontbijtje en we gaan verder met onze favoriete serie van het moment; The walking dead. Fred moest nog wat laatste kerstinkopen doen en aan het einde van de middag gaan we lekker gourmetten met z’n allen. Onder de kerstboom ligt het inmiddels helemaal vol met kerstcadeautjes en ik kan niet wachten om ze uit te pakken! Luca, Fredje en Ryan zijn in ieder geval heel blij met hun cadeautjes en ik trouwens ook!! We hebben elkaar goed verwend! Eigenlijk vind ik het wel lekker om met kerst gewoon thuis te zijn. Dan hoef ik me niet helemaal op te doffen en kan ik lekker in m’n foute kerstrui rondlopen. Ik ben zooooo blij met alles wat ik heb gekregen! Zijn jullie benieuwd naar alle cadeautjes? Kijk dan snel naar de vlog!

Vond je deze video leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je hier!

Super thanks voor het abonneren!

Morgen staat er weer een gloednieuwe vlog online!

Tot morgen.

liefslaura

Kijk ook naar