Image Alt
Laura Ponticorvo

THE PERFECT PARTY DRESS

Hey lieve mensen,

Ik heb vandaag weer wat mooie Kerst items geshoot en ze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in mijn webshop BUYLAU

Ik zal nu weer vaker leuke blogposts gaan schrijven op mijn blog en zal jullie via deze weg de nieuwste items laten zien en hierbij ook direct fashion tips bij vermelden. Ik merk toch dat ik via mijn social media kanalen vaak vragen krijg over bepaalde fashion items en daarom leek het mij wel een super idee om mijn tips en tricks hier te delen met jullie.

Ik ben zelf verliefd geworden op dit jurkje. Het is een perfect jurkje voor een avondje uit of natuurlijk voor jouw Kerst en/of Oud en Nieuw. Het is heel classy maar toch sexy waarbij je vrouwelijke vormen goed naar voren komen zonder dat het te bloot is. Ik hou van dit soort jurkjes. Het is namelijk super stijlvol maar toch speels. Ik heb het jurkje dan ook Bringing Sexy Back genoemd. Ik zou dit jurkje combineren met een mooi open schoentje en niet met een laars. * tip – mocht je uitgaan? Neem je schoentjes mee en trek deze pas binnen aan:) #winterproblemsEen simpele clutch maakt deze look helemaal af. Denk hierbij aan een clutch met een kleurtje, zacht roze of goud. Ik zelf zou hier geen zwarte clutch bij dragen. Een klein beetje kleur geven aan deze look maakt het direct heel feestelijk.

Je kunt dit jurkje HIER shoppen.

Laat je me weten als je iets leuks hebt gevonden op mijn webshop? Ik wens je in ieder geval alvast een hele fijne Kerst toe.