Image Alt
Laura Ponticorvo

KROATIË TRAVELVLOG: DIT IS NIET NORMAAL!

JAAAA, wij (Ryan en ik) gaan op persreis naar Kroatië! We reizen naar de stad Zagreb wat helemaal in het teken staat van Kerstmis, hoe leuk?!

Ik keek mijn ogen uit in het magische Salajland, een praaachtig kerstpark wat verlicht is met in totaal wel 5 MILJOEN lampjes, bizar!! 😱 De Salaj-familie is achttien jaar geleden begonnen met het versieren van hun tuin met kerstverlichting en dit is inmiddels uitgegroeid tot een sprookjesachtig kerstpark. Echt een aanrader om een keer te bezoeken!

Dit was mijn eerste keer op een Segway en wat heb ik genoten! Tijdens de Segway Tour bezochten we drie geweldig mooie parken.

Ook wordt er een suuupermooie schaatsshow gegeven met als afsluiter een knallende vuurwerkshow, love it! 🤩 Na de show kon ik het natuurlijk niet laten om zelf even een kleine schaatsshow weg te geven.

Kortom; we hebben de mooiste en leukste plekken bezocht, heerlijk gegeten en een fantastisch weekend gehad! Kijk snel de vlog als je benieuwd bent naar wat we nog meer hebben gedaan.

Zijn jullie een keer in Kroatië geweest? Echt een aanrader!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Liefs,