Image Alt
Laura Ponticorvo

LET’S GO VEGAN

We zijn nog steeds aan het nagenieten van onze Closet Sale X Buylau! Onder genot van een drankje en een hapje werd er rondgesnuffeld en vertrok iedereen uiteindelijk met een tas kleding en een goed gevulde goodiebag. Het was zo heerlijk om zo veel blije en enthousiaste gezichten te zien.

Zoals de meesten van jullie misschien al weten ben ik de laatste tijd bewuster gaan leven en dan vooral op het gebied van voeding. Ik voel me hierdoor energieker, sterker en gezonder. Velen denken dat vegan minder lekker is, maar dit is zeker niet waar. De closet sale leek me daarom de perfecte gelegenheid om meer bewustheid te creëren voor gezonde voeding. Afgelopen jaar ben ik via mijn bachelor party in contact gekomen met Vegan Sweets. Zij bakken heerlijke zoetigheid zonder dat het dierlijke producten of gluten bevat.

Vegan Sweets bakt onder andere cupcakes, taarten en macarons. Om iedereen te voorzien van een heerlijk hapje stond Vegan Sweets met twee grote tafels vol cupcakes en drie grote taarten te schitteren op de closet sale! Het maakt niet uit, groot of klein, Vegan Sweets bakt met liefde! En ik kan je één ding verklappen, ze waren heer-lijk!

Ben jij benieuwd naar de closet sale? Klik dan HIER om de vlog van de closet sale te kijken.

Wil je meer weten over Vegan Sweets?
Instagram Vegan Sweets
Facebook Vegan Sweets
Website Vegan Sweets

Benieuwd naar de video van mijn bachelor party? Klik HIER.

Het is bijna 2019 en dat betekent, goede voornemens! Hebben jullie goede voornemens? Bijvoorbeeld meer sporten, gezonder eten of juist iets heel anders? Mijn goede voornemen is om een goede balans te vinden tussen gezonde voeding, sporten, maar ook genoeg slapen! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie goede voornemens!