LICHTELIJK GESTRESST! | Laura Ponticorvo | VLOG #453

Hoi iedereen! Vandaag heb ik een beetje een rommelige vlog voor jullie. Het is niet een hele dag achter elkaar maar zijn een aantal verschillende dagen waarin ik wat leuke dingen doe. Deze dagen zaten voornamelijk ook vol met voorbereidingen en werk gerelateerde dingen dus heb ik de leuke dingen eruit gepikt en voor jullie op een rijtje gezet. Ik begin mijn vlog met een ochtend paardrijden. Vroeger was ik echt een paardenmeisje en eigenlijk is dat de laatste jaren gewoon weggevallen. Iets wat ik nooit meer doe. Ook omdat iedereen om mij heen niks met paarden heeft. Eindelijk heb ik iemand gevonden die dat dus net zoals ik wel heeft!! Yaay!!! Wij gaan dus lekker paardrijden door de duinen en ik merk meteen hoe erg ik dit heb gemist. Ik wil dit echt weer gaan oppakken. Later op de dag heb ik een leuke meeting bij mij thuis. De volgende dag bestaat eigenlijk ook uit meetings en ik geef jullie een kleine sneakpeak van de goodiebag die jullie ontvangen op de Closet Sale!!! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

liefslaura

Kijk ook naar