LIEFDE VOOR MAMA!

Vandaag kwamen de meiden van De Kleintjes bij mij langs om hele mooie sieraden van Lucardi uit te zoeken speciaal voor Moederdag. Welke sieraden vind jij het mooist?

Het was ontzettend te gek om een video op te nemen met deze super schattige maar vooral lieve meiden. Ze hebben zelf een super leuk kanaal waar je de grappigste video’s zult zien. Wat houd ik toch veel van kinderen. Ze zijn zo eerlijk en puur en  als ik een hele een dag met kinderen samen ben geweest ben ik zelf ook altijd helemaal happy.

Klik HIER voor het kanaal van De Kleintjes en speciaal voor jullie heb ik een kortingscode geregeld waarbij je 10% korting krijgt bij een besteding van €50,- zodat ook jij een leuk moederdag cadeautje kunt uitzoeken voor mama. Als je de code ‘kleintjesvideo’ invult op onderstaande link, dan krijg je de korting! http://bit.ly/LIEFDEVOORMAMA
Of ga naar een Lucardi bij jou in de buurt en benoem code ‘kleintjesvideo’, ook dan krijg jij de korting! De code is t/m 8 mei geldig.

Ik wens je zoals altijd weer heel veel kijk plezier.

liefslaura

Kijk ook naar