Longline Split Jumper

Ik heb iets nieuws ontdekt. Een heel eenvoudig, lang, maar zeker ook sexy, shirt, een (zoals Boohoo het noemt), een Longline Split Jumper.

Ik ben helemaal gek op lange dingen. Het doet eigenlijk helemaal niets voor je figuur, maar met een leuke broek eronder en je gaafste schoenen vind ik die nonchalante look – soort van je hebt niet je best gedaan, maar eigenlijk heb je wel je best gedaan – wel heel erg leuk.

Laura Ponticorvo Boyfriend Jeans

Ik heb er een hoed bij opgezet en ik vind het altijd leuk wanneer ik een hoed op heb, om er dan een zijwaartse vlecht bij te dragen. ALfredo, mijn beste vriend, heeft mij weer heel mooi opgemaakt en whij heeft ook de losse nonchalante vlecht gemaakt.

DSC01765

DSC01767

DSC01775

DSC01787

DSC01792

DSC01797

DSC01815

DSC01824

DSC01827

Ik ben helemaal verliefd op mijn boyfriend jeans! Hij is geweldig.

Hoop dat jullie het een leuke outfit vinden, en ik zal deze week nog wel meer fitjes posten!!!

liefslaura
Je kan de hele outfit bij Boohoo kopen (klik maar op de plaatjes)

 

Kijk ook naar