LUCA WORDT EEN SUPERSTER & JOSH V LEERT ME IETS NIEUWS! | Laura Ponticorvo | VLOG #452

Hi guys, ik heb vandaag een afspraak bij Josh V! Ik mag haar allernieuwste collectie passen en mee naar huis nemen om te dragen naar verschillende evenementjes en om toffe foto’s mee te maken voor op social media. Daarna race ik naar huis en springen Julia en ik achter onze computers om de laatste dingetjes voor de Closet Sale te regelen! Ook is de nieuwe locatie van de Closet Sale bekend! Het is verplaatst naar Amsterdam op de Keienbergweg in Zuidoost. Een hele fijne en mooie locatie waar genoeg meiden in kunnen voor de hele middag! Daarnaast is het goed te bereiken met het OV en er is gratis parkeren. Ideaal toch? ‘S avonds heb ik een premiere. En niet zomaar een premiere, maar de premiere van Misfit waar Luca in speelt!! Ik heb hem natuurlijk al een keer mogen bewonderen tijdens de voor screening en vandaag gaat hij dus in premiere. Na de premiere heb ik een verjaardag van mijn andere lieve vriendinnetje Rachel en doen we gezellig een hapje en drankje in de stad! Een en al gezelligheid! Ga er lekker voor zitten en kijk mee!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

liefslaura

Kijk ook naar