MEGA HERFST/WINTER SHOPLOG | Laura Ponticorvo | 👗

Hi lieverds, de herfst is inmiddels alweer een tijdje bezig en daar horen natuurlijk wel leuke herfstoutfitjes bij. Daarom heb ik in samenwerking met de leuke webshop Come Get Fashion een herfst/winter shoplog opgenomen. Ik laat jullie de nieuwste items van de webshop zien en laat meteen ook zien hoe ik ze zou combineren. Zo kan ik jullie hopelijk weer een beetje inspiratie geven voor de koude dagen. Ik heb echt geweldige jassen ontvangen die ik heel goed kan gebruiken met die kou. Ik merk dat het namelijk nu al koud wordt.. vooral als ik Rocks moet uitlaten in de late avonduurtjes. Heb jij nou ook nog geen winterjas, of ben je opzoek naar een leuke warme muts, of een lekkere warme trui? Met de code ‘LAURA’ ontvang je 10% korting op je aankoop! Daarnaast mag ik 1 dame ook nog eens heel blij maken met €150,- shoptegoed. What to do? Volg @lauraponticorvo op Instagram, volg @comegetfashion op Instagram, abonneer je op mijn youtube kanaal, en laat mij onder de Instagram post die ik heb geplaatst in samenwerking met comegetfashion weten waarom jij wilt winnen en tag twee vriendinnen.  Succes ladies!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

liefslaura

Kijk ook naar