Image Alt
Laura Ponticorvo

MEGA UNBOXING VIDEO! | Laura Ponticorvo | MAKE-UP & PARFUM |

Vandaag heb ik geen vlog maar zoals je al in de titel kunt lezen; een unboxing video!! In de tijd dat ik in Thailand zat en dagen erna heb ik ontzettend veel pakketjes thuisgestuurd gekregen en ik heb eigenlijk steeds geen tijd gehad om ze te openen. Toen dacht ik weet je wat, ik spaar ze gewoon lekker op en maak er dan een hele aparte video van! Ik heb echt weer hele gave producten ontvangen en wat ik zo leuk vind aan het opnemen van zo’n video, is dat ik jullie ook weer met heel veel verschillende en nieuwe merken in contact breng. Zo kan ik jullie wat inspiratie en tips geven! Ik heb vooral weer heel veel make-upjes binnen gekregen en ik krijg weer meteen de kriebels om leuke make-up video’s op te nemen. Dus dat ga ik ook zeker doen binnenkort met Fred! Ook heb ik een aantal heerlijke luchtjes gekregen die ik lekker kan gaan gebruiken in de zomer! Kijk je mee?

Vond je deze video leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Super thanks voor het abonneren!

Morgen staat er weer een gloednieuwe vlog online!

Tot morgen!

liefslaura