Met Opel Corsa OH! naar Vlieland

Laura Ponticorvo OHCorsa

Laura Ponticorvo OHCorsa

Hey lieverds, hebben jullie een leuk weekend gehad? Ik ben vorige week donderdag en vrijdag samen met de nieuwe Opel Corsa OH! op Vlieland beland met een persreis van Maison PR. Dit was mijn eerste keer Vlieland. Ik vond het ontzettend gaaf, maar wel heel koud, haha. Ik heb ontzettend veel leuke mensen ontmoet en het was zo ontzettend goed geregeld. We hadden een supergeweldig hotel, en de boottrip er naartoe was ook een leuke ervaring. Het eten was fantastisch en ik heb ontzettend veel gelachen met de meiden. Laura Ponticorvo En Mascha Beautygloss OHCORSA Vlieand Laura Ponticorvo Maison PR Opel Corsa OH Laura Ponticorvo Opel Corsa OH Speciales Gillardeau Vlieland Laura Ponticorvo Opel Corsa OH Maison PR

De nieuwe Opel Corsa OH!, wat een schatje! En hij rijdt superlekker. 🙂 Laura Ponticorvo OHCorsa Maison PR Vlieland

liefslaura

Kijk ook naar