Image Alt
Laura Ponticorvo

MIJN BOKS VOORBEREIDINGEN – OP NAAR DE RING | BOXING INFLUENCERS!

In deze video zie je alle voorbereidingen van mijn BOXING INFLUENCERS avontuur. Van de mega zware & pittige trainingen tot aan de stare-down, tot aan de dag VOOR de grote WEDSTRIJD! Hier heb ik kei en keihard voor getraind met Melvin Manhoef en de boys! Je ziet in deze video een stijgehttps://www.youtube.com/watch?v=_THlxMIF5fAnde lijn qua ontwikkeling en techniek en daarom wil ik als onderliggende boodschap nogmaals meegeven: als je er hard voor werkt, bereik je het! Als je ergens in gelooft? Dan KAN JIJ het! Geef NOOIT op en blijf je DROMEN nastreven!

Ik wil Melvin en het gehele team enorm bedanken voor deze bijzondere periode! Ik heb ontzettend veel liefde ontwikkeld voor het boksen. Wat is het een mooie sport en wat heb ik genoten van deze voorbereidingen! Uiteraard heb ik ook een video van de grote dag zelf. Deze zal ik volgende week met jullie delen. Veel kijk plezier voor nu en tot snel. Liefs Laura

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.