Image Alt
Laura Ponticorvo

MIJN DRIE FAVORIETE STYLINGTOOLS VAN REMINGTON!

Dag in dag uit ben ik in de weer met mijn haar! Voor een evenement, voor een shoot, voor de perfecte Instagram foto en ga zo maar door. Als ik alle uren bij elkaar op tel dat ik bezig ben met mijn haar ben ik denk ik wel een tijdje bezig! Haar is belangrijk en van mij hoor je de quote ‘als je haar maar goed zit’ regelmatig. Bij een mooie coupe haar horen goede producten. Met de Keratin Protect lijn weet ik zeker dat mijn haar er geweldig uit ziet met de nodige bescherming. Deze lijn heeft maar liefst 7 stylingtools en ik deel mijn drie favorieten met jullie! 

Als ik een premiere heb vind ik het leuk om met mijn clip-ins te spelen. Voor dit soort evenementen gebruik ik mijn lange clip-ins. Met de Keratin Protect krultang CI83V6 wikkel ik mijn lange lokken om de kegelvormige krultang. Deze krultang bevat twee magische ingrediënten waardoor mijn haar er eigenlijk nog verzorgder uit ziet! Dit zijn keratine en amandelolie. Keratine heeft een beschermende en herstellende werking waardoor mijn haar niet beschadigd door de hitte. Amandelolie verzacht en verzorgt mijn haar waardoor het een extra gezonde boost geeft en waardoor het lijkt of je net van de kapper komt! Ik gebruik de krultang nu een aantal weken en wil niet meer zonder!

Tijdens een gewone werkdag op kantoor vind ik het heerlijk om mijn eigen lookje te dragen. Dit zijn de momenten dat mijn haar even rust krijgt en vrij is van alle producten. Op dit soort dagen föhn ik mijn haar ’s ochtends altijd droog met de Keratin Protect föhn AC8820. De föhn heeft drie temperatuurstanden, twee snelheden en een coolshot voor het fixeren van je haar waardoor het extra lang in model blijft! Zo zit ik toch nog met een verzorgde look op werk. Ook deze föhn bevat de magische twee ingrediënten, keratine en amandelolie, in de verzorgende ring. De Keratin Protect föhn is speciaal ontworpen om je haar tegen gevaarlijke hitte te beschermen (heel belangrijk!!). De föhn werkt fantastisch en ziet er ook nog eens mooi uit op jouw beautytafel.

Mijn derde favoriet is de Keratin Protect stijltang S8598. Tijdens een romantisch diner met mijn man of een chique diner met mijn familie draag ik mijn haar graag stijl. Deze revolutionaire stijltang meet acht keer per seconde de vochtigheidsgraad van je haar. Hierop past de stijltang zijn temperatuur aan voor een optimale bescherming. De Keratin Protect stijltang S8598 warmt snel op en is binnen enkele seconde klaar voor gebruik. Super handig als je tijd tekort hebt, iets wat mij regelmatig overkomt, en toch verzorgd de deur uit wilt!

Met deze producten hoef je nooit meer bang te zijn voor het beschadigen van je haar en is het tijd om te shinen! Ook deze keer heb ik weer mijn best gedaan om iets leuks voor jullie te regelen en dat is gelukt! Alle Keratin Protect tools hebben tot en met 6 januari een cashback van €10,- en tot en met 31 december is de kortingscode LAURA10 geldig op bol.com. Als je op deze link klikt kom je direct bij alle Keratine Protect tools terecht. Alle voorraden zijn weer aangevuld dus wees er snel bij! Ze gaan mega hard!