MINERAL 89 VICHY | JOUW DAGELIJKSE BOOST

Zoals jullie misschien wel weten ben ik altijd opzoek naar de nieuwste, fijnste en beste producten voor mijn huid. Ik heb denk ik al honderden serums, scrubjes, olies en cleansing spulletjes gebruikt in mijn leven en heb nog steeds niet het perfecte product gevonden om mijn huid mooi te houden. Ik zit niet meer in de puberteit dus ik heb geen producten meer nodig tegen puistjes, maar als je een leeftijd van dertig heb bereikt loop je al snel tegen andere problemen aan.

Ik loop inmiddels eens in de twee weken bij een huidkliniek en daar heb ik een skincheck laten doen. Ontzettend interessant en daar kwam uit dat mijn elastine al flink aan het afnemen is (ja dat gebeurt al op je 25e!!!). Zodra het elastine in je gezicht afneemt zul je merken dat je later sneller rimpels krijgt. Waar ik dus voor wil zorgen is dat mijn huid niet verslapt. Ik wil mijn huid zo stevig mogelijk houden. Want hoe steviger je huid, hoe minder snel je later rimpels krijgt, en wie wil dat nou niet?

Natuurlijk doen die behandelingen al veel voor mijn gezicht, maar mijn dagelijkse verzorging is daarbij eigenlijk nog belangrijker. Ik ben in contact gekomen met Vichy. Vichy is een dermatologisch merk en is verkrijgbaar in verschillende apotheken en online. Alle producten van Vichy gaan terug naar de bron en hun belangrijkste ingrediënt is dan ook het mineraliserend water uit Vichy. Vichy heeft een nieuw product gelanceerd genaamd Mineral 89!

Mineral 89 heet niet voor niks Mineral 89. Die ’89’ staat namelijk ergens voor. Mineral 89 bevat namelijk maar liefst 89% concentratie van mineraliserend water. Mineral 89 is een dagelijkse booster voor een gezonde huid om de huid te versterken en bevat maar 11 ingrediënten. De booster zorgt voor het versterken van de huidbarriere waardoor de natuurlijke afweer van je huid beter wordt. Deze dagelijkse booster is de eerste stap in elk verzorgingsritueel. Na een goede reiniging breng je 2 druppels aan op een gereinigde huid en dan vervolg je je gebruikelijke verzorgingsroutine met het aanbrengen van je serum en dagcrème.

Ik heb dit product al een aantal weken getest en ik merk dat mijn huid steviger aanvoelt. Het droogt mijn huid niet uit en blijft er goed uit zien. Ik moet altijd best oppassen met huidverzorging want ik heb een hele gevoelige huid. Vichy houdt daar rekening mee.  Zo fijn! Dus voor alle meiden met een gevoelige huid, Vichy is de uitkomst!

Mineral 89 zal vanaf mei 2017 in diverse apotheken en online verkrijgbaar zijn. Dus voor alle dames die wel een natuurlijke booster kunnen gebruiken, zoek niet langer door! Mineral 89 is het product.

Bestel alle producten HIER !!!!

 

liefslaura

 

Kijk ook naar