Image Alt
Laura Ponticorvo

DIT MOET JE MEEGEMAAKT HEBBEN! | Laura Ponticorvo | VLOG #245

Hi guys. Vandaag heb ik een extra vlog voor jullie en ik neem jullie mee op Jeep Safari op Gozo en vervolgens gaan we op Speedboat Tour waarbij ik eindelijk de Blue Lagoon met eigen ogen ga zien. Bibi en ik waren vandaag officiële GOGO reisleidsters en we hebben een ontzettende leuke challenge opgenomen die binnenkort te zien zal zijn op onze beide kanalen. The Azure Window vond ik heel bijzonder om te zien en de welbekende Maria Caves was ook heel indrukwekkend. Ook zullen jullie meer beelden van deze excursie in de challenge te zien krijgen binnenkort. Voor nu wens ik jullie weer heel veel kijk plezier en ik hoop dat ik  jullie een goeie impressie van het prachtige Malta heb kunnen geven. Ik heb enorm genoten van deze mini trip en ik heb het echt ontzettend gezellig gehad met Bieb.

Tot snel!?

liefslaura