Image Alt
Laura Ponticorvo

MOOIE NIEUWE SIERADEN | Laura’s favorites | MI MONEDA

Mi Moneda, ‘het leuke sieradenmerk met de verwisselbare munt’. Zo ken ik het merk en ik denk velen andere ook! Een aantal jaren geleden was het de ketting helemaal hip. Ik had een lange zilveren met een mooie parelmoer kleurige munt erin en om de zoveel tijd verwisselde ik die met een andere mooie munt.

Maar Mi Moneda is veel meer dan alleen de verwisselbare munt! Wat velen nog niet weten is dat Mi Moneda veel meer sieraden in hun collectie heeft waaronder ringen, armbanden en oorbellen! Ook heeft Mi Moneda een nieuwe collectie van pendanten en munten en werken nu ook met magneten. Super tof!

Ik heb mijn favorieten samengesteld en ben er ontzettend blij mee! Ik heb prachtige ringen uitgekozen, een ketting en twee armbanden. De meeste sieraden van Mi Moneda zijn gemaakt van 925 silver met een gouden of roségouden plating. Ik heb gekozen voor de gouden plating want daar houd ik van.

Bij het ontvangen van de sieraden heb ik ook een goodiebag gekregen met daarin een leuke mi moneda make-up bag, een mi moneda keychain, een mi moneda phone ring (de Mi Moneda phone ring kun je bevestigen aan de achterkant van je telefoon (zonder hoesje). Zo kun je je telefoon laten staan en lekker netflixen bijvoorbeeld!), een mi moneda flash tattoo vel (super leuk voor het festivalseizoen!), een mi moneda magazine en je sieraden in een mooie giftbox. En ik zou Laura niet zijn als ik weer een hele leuke code voor jullie heb geregeld. Bij gebruik van deze code; lauraxmimoneda ontvang je bij besteding van €50 of meer de goodiebag met alle leuke spulletjes erin!

Wat zo leuk is aan deze collectie, is dat je niet alleen de munt van de ketting kunt vervangen, maar ook de stenen van de ringen en armbanden! Als je de munten vervangt lijkt het eigenlijk alsof je meteen een heel nieuw sieraad hebt en dat vind ik zo leuk. Het sieraad krijgt dan meteen een hele andere uitstraling en zo kun je de sieraden voor heel veel gelegenheden gebruiken en eindeloos combineren met je outfitjes. In totaal zijn er namelijk meer dan 350.000 verschillende combinaties mogelijk. Van marble, swarovski tot schelp, er is zoveel keuze! Voor iedereen wat wils! Je kunt alle items shoppen via www.mi-moneda.com & gratis verzending vanaf €50!

In mijn nieuwste vlog unbox ik de nieuwste sieraden van Mi Moneda en laat ik jullie zien hoe makkelijk je de munten kunt verwisselen. Ik wens jullie zoals altijd weer heel veel kijkplezier!

Vond je deze video leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Super thanks voor het abonneren!

Morgen staat er weer een gloednieuwe vlog online!

Tot morgen!

liefslaura