MY MORNING ROUTINE 2018! 💫 | Laura Ponticorvo

Hi lieve kijkers, ik heb weer een nieuwe update van mijn ochtend routine voor jullie! Deze video was door velen van jullie aangevraagd dus hier is ie dan eindelijk.  In deze video kun je volgen hoe ik mijn ochtend inricht, welke producten ik gebruik, welke make-up ik gebruik en wat ik ontbijt. Tijdens mijn ochtend routine gebruik ik veel producten van The Body Shop. Alle producten zijn NIET getest op dieren en daar sta ik zo achter! Ik gebruik hele fijne body yoghurt voor mijn lichaam. Ben je benieuwd naar het product? Via DEZE link kun je een gratis discovery kit aanvragen! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar