Image Alt
Laura Ponticorvo

MY NIGHT SKINCARE ROUTINE!

Hi guys! Zijn jullie een beetje aan het genieten op deze sombere grauwe regenachtige zondag? Ik zit al de hele dag binnen maar ben verplicht af en toe eventjes naar buiten te gaan want Rocks is weer lekker bij me. Voor iedereen die niet weet wie Rocks is? Hij is mijn trouwe viervoeter die part-time bij mij woont. Ik vind het super gezellig dat hij er weer is en eigenlijk ben ik echt een zondag aan het houden. Netflix staat aan, grote thee pot staat op de tafel, en wat lekkernij! Heerlijk zo’n zondagje. Ik heb gisteren op mijn Youtube kanaal een video gepost waarin ik laat zien hoe ik mijn make-up verwijder en hoe ik mijn gezicht/huid verzorg voordat ik ga slapen. Ik heb ook nog een super vette korting geregeld voor jullie op de Facial Brush die ik gebruik van Vanity Planet. Snel kijken dus!  Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om te zien hoe ik dit doe en wie weet heb je wat aan mijn tips. Ik wens je ontzettend veel kijk plezier. Tot morgen lieve mensen.

liefslaura